Rekrytering

foto

Vi förmedlar personal som kan hantera de mål som är uppsatta hos er organisation genom att använda rekryterare som är universitets- och högskoleutbildade inom branschen.

 

Headhunt

Vissa rekryteringar är svårare att fylla eller kräver en unik kunskap som kan vara svår att få tag på. Vi har förutom en gedigen databas med intressanta profiler även ett utbyggt nätverk med spetskompetens från högskolor, universitet och miljöorganisationer.

Uthyrning

För att öka flexibiliteten hos våra kunder erbjuder vi uthyrning av efterfrågad kompetens.

Konsult

Det kan vara lämpligt att vid uppdrag och projekt som kräver mindre tid men hög kompetens (t.ex. certifieringar) att använda sig av vår konsultverksamhet.

 

Fördelar med Enviro

Vi är nischade inom miljö- och klimatverksamheten och erbjuder våra klienter de kandidater som kan hantera de mål som är satta av våra kunder. Aktuell information är absolut nödvändigt både för våra klienter och därmed även för oss. Information och kunskap om miljö och klimat är under ständig utveckling vilket gör att teknik och lagstiftning blir alltmer krävande. Därför är våra rekryterare utbildade inom miljö- och klimat från Sveriges ledande lärosäten. Vi ser till att rätt kunskap finns på rätt plats.

Läs mer →

 

3 Alternativ

Vi erbjuder tre olika lösningar för dig som arbetsgivare. Vi kan sköta er rekryteringsprocess för att tillsätta den person som är mest lämpad för er organisation, ni kan hyra denna kompetens av oss eller använda er av våra konsulttjänster, t.ex. om ni behöver bli certifierade.